The Ultimate Guide To antrasit gri boya

Wiki Article

Çbellek taşı duvar rengi boyası gri duvar rengi ailesinden gelmektedir. Elan mat tonlarda olan bu duvar rengi çağcıl şekil ile berenarı uyumludur. Beyaz renkler ile kusursuz bir düzen halindedir.

Siz bile aile dekorasyonunda antrasit rengine ve bu rengin ihtişamlı asaletine mahal özgülemek isterseniz temelı özel renk seçimleri ile dekorasyonda çeşitleme yaratabilirsiniz. Antrasit rengi ile uyumlu renkler hem nötr renge faallık katarken hem de meydanın aydınlanmasını sağlamlayarak koyu renk yararlanmaı olabilir kıldığından ötürü bu eşsiz rengi her yerde giymek kolaylaşıyor. 

Özel tasarımı sayesinde bir kez ile kolayca 4 kademeye derece yatış eğilimi vererek çocuğunuza daha konforlu yolculuk olanakı katkısızlar.

Antrasit rengi, geniş bir renk yelpazesiyle mutabakat sağlar. İşte antrasit renginin uyumlu evetğu bazı renkler:

Balkı ve nazarıitibar çeken bir gri tonu olan göz kamaştırıcı gri hem büro ve iş yerlerinde hem de evlerde çok kullanılan bir gri renk olarak öne çıkıyor.

Antrasit renkle uyumlu çok sayıda renk bulunurken bu tarz şeylerin bile kullanmaından etkileyici mekan tasarımları elde edilebilir. Renklerin tasarrufı esnasında geçim nispeten önemli olurken ne rengin neyle öne çıkacağı bilindiğinde meraklı mekan layihamları binalabilir.

Bu renk olabildiğince kullanışlı ve huzur vericidir. Dikkat edilmesi müstelzim anrasit mai duvar boyası renginin kıpkızıl tonlarında dekorasyondaki ren dengesidir. Kıpkızıl renk tonları ile elan zıt pastel kemiksiz renk tonlarını kullanmayı deneyebilirsiniz.

Antrasit ve gri renklere mevla mecra odası takımınızla uyumlu kaynak perde ve halı renklerini seçerken, gri renklerin dargın ve nötr tesirini dengelemek midein üç harika renk önerisi sunabiliriz. Antrasit ve gri renklere sahip denk antrasit gri boya odası ekibinızı tamamlarken nar çdâhileği, peyda gökçe yahut turuncu gibi hamam ve canlı renkleri kaynak perde ve halı seçimlerinizde kullanarak odanızı dengeleyebilir ve kişiselleştirebilirsiniz.

Kampanyalardan istifade etmek yürekin 6563 nüshalı yasa kapsamında Tenvirat ve Rıza Metni'ni okudum, elektronik ileti almayı kabul ediyorum.

Antrasit rengi çoğunlukla minimal stilde kullanılır, bu nedenle dekorasyonlarda antrasit ile nötr tonlar beyninde harika bir istikrar sağlanabilir.

Tamamı ile mat bir renkten oluşum gösterecek dizayn ve tasarımlarda duvarlar, yerler ve dolap tamamı ile mat antrasit gri renginde layihamlanır. Özellikle duvarlar bölgelere nazaran daha yoğun bir mat antrasit gri renginde layihamlanır.

antrasit renk tonları Doğadaki antrasit madeninden esinlenerek bu adı almış olan bu renk şimdilerde aile dekorasyonunda ziyadesiyle kullanılan bir renk olmayı başarmıştır. Yoğun antrasit renk siyaha benzeyen en derin tonudur.

Tatlı Tonlar: Antrasit ile uyumlu olan gayrı bir renk grubu da hoş tonlardır. Bu tonlar, odanıza sakinlik ve zarafet katarken, antrasit koltuklarınızın şıklığını vurgulayabilir.

Antrasit tonları denk odasına zarafet ve modernlik katarak dinlendirici bir dünya oluşturabilir. Bu renk diğer renklerle kombin edilerek akak odasına zatî bir dokunuş antrasit gri boya eklemeye imkân tanır.

Report this wiki page