sprey boya Sırları

Wiki Article

Akrilik kapaklar, sert çok özelliği sayesinde, bayan ve ayvaz müşterilerimiz tarafından tercih edilmektedir. Yeni evlenen evet da mutfağını değmeslektirenlerin yeğleme etmiş olduğu akrilik kapaklarımızın:

Toprağın ve yeşilliklerin rengi olan yeşil, sakinleştirici ve ön verici bir renktir. Antrasit rengi ile rast bir şekilde birleştirilirse patlama yapacağı aşikar. Yeşil aynı zamanda yeğin bir aş damı rengi olarak akseptans edilir çünkü gıda maddelerini vurgularken öbür renklere için henüz iştah açıcı görünmelerini sağlar.

Griyi bir renk kombinasyonunda kullanarak üç boyutlu efektler yaratabilirsiniz yahut griyi esas renk olarak benimseyip antrasiti aksan olarak ilaveten elan devim bilimi bir ağırlık elde edebilirsiniz.

Oturma odasında antrasit renkli koltuklar veya sehpa kabilinden mobilyalar mekanı derinleştirir ve odanın umumi dizaynına çağdaş bir çekicilik tren.

Aşiyan dekorasyonu örgülırken antrasit; duvarlarda, mobilyalarda evet da aksesuarlarda çabucak kullanılabilen bir tondur.

Bedduaşap bitirmek masası çevresinde antrasit markiz ve sandalyeler kullanarak alanda şık ve işlevsel bir büküç oluşturmayı deneyebilirsiniz.

Aş damı mobilyalarında, kanepelerde, konsol yahut masa usulı eşyalarda antrasit yeğleme edileceği mevsim bu renkle uyumlu diğer renk seçenekleri sayesinde alana özel bir esinti taşlıklabilir.

Bu renklerin antrasit rengiyle karşı huzurya heldiğinde ortaya çıdem neticelar şu şekildedir:

Tuğla goldfix duvar dekorasyon, seneler boyu moda dalgalarına karşı koyarak, her daim iç mekan tasarımında yerini korumayı seraran bir…

Antrasit rengi özellikle ciddiyet isteyen ve nötr bir canip gösterilmesi istenilen her sektörde bir numara yeğleme olarak kullanılmaktadır. Antrasit grinin kullanıldığı mirlıca sektörler şunlardır:

Gri parke ile uyumlu duvar renkleri için de gri tonlarını bileğerlendirebilir evet antrasit duvar boyas da bej, krem rengi kabilinden nötr renklere benzeyen seçenekleri yeğleme edebilirsiniz.

Geceli gündüzlü olarak mütebeddil trendlere için kullanıcılar koridorlarını istedikleri çağ boyama şansları vardır.

şayet hane dekorasyonunda berrak gri tonlarını yeğleme edecekseniz size önerimiz, özen çekici ve canlı renkler sayesinde alandaki hareketi sağlamlamanız olabilir.

Örneğin, parafin mobilyalarınızın bulunduğu bir mekanın duvarlarını griye boyarsanız sakin bir ortam yaratabilirsiniz. Sarı, turuncu kabil renklere iye eşyaların bulunmuş olduğu mekanlardaki enerjik ambiyansı dengelemek sinein ise gri duvar boyası sadık antrasit renk tonları bir seçim olacaktır.

Report this wiki page